Graninge

Graninge har positionerat sig som ett varumärke som uppskattas för dess förmåga att kombinera hållbarhet och komfort i sina produkter, vilket gör dem till ett utmärkt val för den krävande miljön i det Fjärran Norden. Att deras skor och stövlar är designade för att motstå tuffa vintrar och dåligt väder är avgörande för konsumenter som lever i eller regelbundet besöker dessa klimat. Styrkan och kvaliteten på Graninges produkter, tillsammans med den höga nivån av hantverksskicklighet, indikerar att de inte bara erbjuder skydd mot elementen utan också värderar estetik och långvarigt värde. Den stabilitet och komfortnivå de erbjuder är viktiga egenskaper som konsumenter söker i fotbeklädnad avsedd för utomhusbruk, särskilt i områden där väderförhållandena kan vara särskilt krävande.

Att hålla fötterna varma och torra är en grundläggande förväntning på vinter- och allvädersstövlar, och Graninge verkar ta detta ansvar på största allvar. Deras engagemang för fotens skydd understryker deras förståelse för sina kunders behov och de specifika utmaningar som det nordiska klimatet presenterar. För konsumenter som värdesätter både funktionalitet och design, erbjuder Graninge ett attraktivt alternativ. Varumärkets fokus på hållbarhet, tillsammans med dess förmåga att integrera traditionellt hantverk med moderna designprinciper, gör det till ett eftertraktat val för dem som söker pålitliga, högkvalitativa skor och stövlar för tuffa klimatförhållanden. Skoföretaget Graninge har sedan 1951 skapat kängor, skor och stövlar av högsta kvalitet, perfekta för våra skandinaviska väderförhållanden.

De flesta skor från Graninge har specialfunktioner och lite olika membran. De 4 stycken är följande:

GRANTEX® – Egna vattenavvisande membranet som står emot regn och snö samt kyla.
Sympatex® – Skon är 100 procent vattentät, andas och står emot kyla. Membranet är ett miljövänligt alternativ för dig som värnar extra om vår natur.
Spo-Tex® – Spotex garanterar 100 procent vattentäthet oavsett väderförhållanden
Vibram® – Vibram är världsledande vid sultillverkning och Graninge använder sig av Vibramsulan i flera av sina skomodeller.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Graninge
Filtrera nedan:
Visar 1-10 av 10 artiklar
Sortera:
Graninge Aspås Promenadsko - Svart (Unisex)
Sportig fritidssko med vattenavvisande egenskaper, löstagbar innersula, BOA-snörning
1850 kr
Graninge Boliden Boots - Svart (Herr)

Låg skinnstövel i vattenavvisande membran

1600 kr
Graninge Ekfors Promenadsko - Svart (Herr)
Promenadsko med vattenavvisande membran
1550 kr
Graninge Forsnäs  Känga - Svart (Unisex)
Snörad känga med mellanhögt skaft
1995 kr
Graninge Hede Promenadsko - Svart (Herr)
Promenadskor i läder och bred läst
1600 kr
Graninge Kallax Slip-on - Svart (Herr)
Herrsko utan snörning, med kraftig yttersula
1500 kr
Graninge Rätan Promenadsko - Svart (Herr)
Promenadskor med smidig kardborreknäppning
1500 kr
Graninge Stöcke  Promenadsko - Svart (Unisex)
Sportig promenadsko med boa-snörning
1750 kr
Graninge Åreskutan  Boots - Svart (Unisex)
Lätta  läderboots med resår i skaftet
1650 kr
Graninge Åreskutan Boots - Brun (Unisex)
Lätta läderboots med resår i skaftet
1650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.