✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper

Moheda

Moheda

Moheda är ett svenskt företag som producerar klassiska träskor och mjuktofflor för dig som
arbetar inom vård och omsorg. Moheda har en lång historia av tillverkning av skor i Sverige
och exporterar idag även till andra delar av världen. Varumärkena Moheda och Mohedatoffeln
är väletablerade och har idag en hög igenkänningsfaktor inom trätofflor. I sortimentet hittar
man bland annat mjuktofflor, trätofflor och träsandaletter. Mer om Moheda träskor >

Moheda Träskor

Moheda är ett svenskt skoföretag som i fem generationer har tillverkat skor och trätofflor. Det hela började i Smålands med det ursprungliga firmanamnet I. Reinholdson Sko AB. Det var Johan Magnus Sundell som började arbeta som skomakarlärling i Åkhult, som är en del av Moheda stocken. 1860 blev Johan skomakare. Han fick sedan en son, Axel, som följde i pappans fotspår och blev då också skomakare. År 1939 öppnade Axel tillsammans med Reinhold Johansson en liten skofabrik i Vitteryd, där de valde att tillverka sandalsydda arbetsskor, träskor och sandaler. Men det var inte förrän den fjärde generationen av skomakare som Moheda Toffeln verkligen kom ut på den svenska marknaden. 1973 startade de tillverkningen av Moheda träskor och några få år därefter byggdes den nuvarande fabriken. Moheda skorna är noga utarbetade och de använder sig av rejäla naturmaterial för att skapa en sko som håller länge och som ska hålla i nya tider och krav.

Idag har Moheda skorna blivit en trendsättare runt om i Sverige. Träskor har aldrig varit så inne som det är idag och med ett par Moheda på fötterna kommer ha ett par skor du verkligen trivs i.

Moheda erbjuder arbetsskor som funkar perfekt inom vård och omsorg, kök, städ och tvätterier, men de går såklart även att använda på fritiden, perfekt att ha till sommaren.  

Moheda hos Shoemed.se

Hos oss på Shoemed hittar du ett noga utvalt utbud av Moheda skor och Moheda tofflor, där vi tagit in våra absoluta favoriter. Har du några funderingar över Moheda skor så kontakta vår kundtjänst för råd eller besök vår butik på Odengatan 33 i centrala Stockholm. Hos Shoemed.se handlar du tryggt och du har alltid 30 dagars öppet köp. Beställ Moheda tofflor och skor online på Shoemed.se så skickar vi dom så fort vi kan eller så hämtar du ut dom i butik redan idag.

Sorteringsordning:
Moheda Anton - Svart (Herr)
Klassisk träsko i spaltläder
350 kr
Moheda Kronan - Svart (Unisex)
Klassisk mjuktoffel med stötdämpande effekt
500 kr
Moheda Kronan - Vit (Unisex)
Klassisk mjuktoffel med stötdämpande effekt
500 kr
Moheda Lina - Vit (Dam)
Klassisk träsko i spaltläder
350 kr
Moheda Wasa - Svart
Klassisk mjuktoffel med stötdämpande effekt
500 kr