Moheda

Moheda är ett svenskt företag som producerar klassiska träskor och mjuktofflor för dig som arbetar inom vård och omsorg. Moheda har en lång historia av tillverkning av skor i Sverige och exporterar idag även till andra delar av världen. Varumärkena Moheda och Mohedatoffeln är väletablerade och har idag en hög igenkänningsfaktor inom trätofflor. I sortimentet hittar man bland annat mjuktofflor, trätofflor och träsandaletter.

Moheda Träskor

Moheda är ett svenskt skoföretag som i fem generationer har tillverkat skor och trätofflor. Det hela började i Smålands med det ursprungliga firmanamnet I. Reinholdson Sko AB. Det var Johan Magnus Sundell som började arbeta som skomakarlärling i Åkhult, som är en del av Moheda stocken. 1860 blev Johan skomakare. Han fick sedan en son, Axel, som följde i pappans fotspår och blev då också skomakare. År 1939 öppnade Axel tillsammans med Reinhold Johansson en liten skofabrik i Vitteryd, där de valde att tillverka sandalsydda arbetsskor, träskor och sandaler. Men det var inte förrän den fjärde generationen av skomakare som Moheda Toffeln verkligen kom ut på den svenska marknaden. 1973 startade de tillverkningen av Moheda träskor och några få år därefter byggdes den nuvarande fabriken. Moheda skorna är noga utarbetade och de använder sig av rejäla naturmaterial för att skapa en sko som håller länge och som ska hålla i nya tider och krav.

Idag har Moheda skorna blivit en trendsättare runt om i Sverige. Träskor har aldrig varit så inne som det är idag och med ett par Moheda på fötterna kommer ha ett par skor du verkligen trivs i.

Moheda erbjuder arbetsskor som funkar perfekt inom vård och omsorg, kök, städ och tvätterier, men de går såklart även att använda på fritiden, perfekt att ha till sommaren.

Moheda hos Shoemed.se

Hos oss på Shoemed hittar du ett noga utvalt utbud av Moheda skor och Moheda tofflor, där vi tagit in våra absoluta favoriter. Har du några funderingar över Moheda skor så kontakta vår kundtjänst för råd eller besök vår butik på Odengatan 33 i centrala Stockholm. Hos Shoemed.se handlar du tryggt och du har alltid 30 dagars öppet köp. Beställ Moheda tofflor och skor online på Shoemed.se så skickar vi dom så fort vi kan eller så hämtar du ut dom i butik redan idag.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Moheda
Filtrera nedan:
Visar 1-5 av 5 artiklar
Sortera:
Moheda Anton Träsko - Svart (Herr)
Klassisk träsko i spaltläder
425 kr
Moheda Kronan Mjuktoffel- Svart (Unisex)
Klassisk mjuktoffel med stötdämpande effekt
625 kr
Moheda Kronan Mjuktoffel- Vit (Unisex)
Klassisk mjuktoffel med stötdämpande effekt
625 kr
Moheda Lina Träsko - Vit (Dam)
Klassisk träsko i spaltläder
425 kr
Moheda Wasa Mjuktoffel- Svart
Klassisk mjuktoffel med stötdämpande effekt
675 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.