Ulle

Ulle är ett varumärke inom Brunngård AB. Ulle är kända för sina fantastiska tofflor, gjorda av 100% ren ull som värmer när det är kallt men bibehåller en luftighet när det blir varmt. Tack vare att tofflorna är gjorda i ull gör det att fötterna inte blir svettiga utan de har förmågan att ventilera, isolera och absorbera. Ulle-tofflor är antibakteriella och smutsavstötande. Det brukar även gå bra att tvätta i maskinens ullprogram på 30 grader.

Ulle-tofflorna brukar har generöst utrymme för fötterna och har ortopediskt uppbyggda fotbäddar som ger en bra stadga åt foten.

Njut av ett par sköna Ulle-tofflor i vinter.

/Teamet på Shoemed

Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-2 av 2 artiklar
Sortera:
Ulle Original Toffel - Grå (Unisex)
REA
Klassisk toffla tillverkad i 100 % ren ull, uppbyggd innersula och halkfri sula
497.50 kr 995 kr
Ulle Original Toffel - Grå (Unisex)
REA
Klassisk toffla tillverkad i 100 % ren ull, uppbyggd innersula och halkfri sula
497.50 kr 995 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.