✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Lädersula, Normal läst - Brun (Unisex) i gruppen Tillbehör / Tillbehör / Iläggsulor / Halvsulor hos shoemed.se (020101-r)

Birkenstock Lädersula, Normal läst - Brun (Unisex)

Art nr:
020101-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Lädersula Normal är en läderbeklädd halvsula i latex.

Den är normalbred och passar i de flesta skorna. Sulan är väldigt mjuk och skön under foten och är dessutom formad efter fotens håligheter för att utöver stötdämpning, även ge lite stöd. Denna sula passar i de flesta skor med hälkappa, men gör framförallt störst skillnad i hårda skor som känns stumma.
Storlek353637383940414243444546
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: