Gaitline Track Knit Promenadsko - Blå (Unisex)

Artikelnummer: 130490-40

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3636.537.53838.5394040.5414242.5434444.54545.54647
FärgBLA
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Track Knit är en skön promenadsko som är både lämplig att använda inom- och utomhus.

   Stickad överdel utan sömmar ger en perfekt passform. Tack vare skosnören som stägning gör den ännu mer anpassningsbar till de egna fötterna. Skon andas och är både lätt och luftig. Slitstark sula.

   Som alla Gaitline-skor, så är även denna utrustad med den unika SGL-tekniken. Den korrigerar din fot vid varje steg så att din kroppsvikt fördelas optimalt. Det minskar belastningsskador och ökar din prestation i vardagen. Passar lika bra för normala fötter som vid överpronation.

   Passar till: en optimal "jobbsko" för dig som står och går mycket till vardags. Den optimala dämpningen och unika SGL-tekniken gör skon perfekt även för vardagsaktiviteter.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Gummisula: Ja
   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • GaitLine, ett norskt skovarumärke, säger själva att de har utvecklat "världens bekvämaste promenadsko". Utrustad med den sk SGL-tekniken ska skorna hjälpa kroppen att gå på rätt sätt.

   Grundaren Håvard Engvell, tidigare balettdansör, har byggt upp en unik praktisk erfarenhet av människans motorik och kroppens sensoriska system och applicerat detta till GaitLineskornas utseende och funktionalitet. Med SGL-tekniken, en inbyggd float-skumsula för optimal dämpning och en sk arch roller (cylinder formad) under yttersulan som stödjer fotvalvets naturliga form har GaitLine skapat en mycket bekväm och fotriktig sko.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Gaitline Track Knit Promenadsko - Svart (Unisex)
Lätt promenadsko med god stötdämpning
1900 kr
Gaitline Track Leather Promenadsko - Svart (Unisex)
Lätt promenadsko med god stötdämpning och utbytbar sula
1995 kr
Gaitline Advance PRO Promenadsko - Svart (Unisex)
Promenadsko med stickad ovandel och god stötdämpning
2100 kr

Senast visade

Gaitline Track Knit Promenadsko - Blå (Unisex)
Lätt promenadsko med god stötdämpning
1900 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.