✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Rohde 1431 Sandal - Svart (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (1431-r)

Rohde 1431 Sandal - Svart (Dam)

Art nr:
1431-r
Mocka: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Erich Rohde GmbH är en tysk skotillverkare som började sin produktionsresa med eget garveri. Idag har man huvudkontor i tyska Schwalmstadt, medan produktionen ligger utbredd i Europa. Med över 3200 anställda är Rohde en av Europas största skotillverkare. Rohde sandaler passar de flesta fötter och kommer med olika ovandelar och fotbäddar. Sandalerna har en lätt uppbyggnad för att passa så många fötter som möjligt. För dig som söker en prisvärd sandal för hemmabruk eller arbete, så är Rohde ett utmärkt alternativ.

Rohde 1431 är en smidig och lätt sandal. Den har en fotbädd i mocka med lätt uppbyggnad för hålfoten som ger stöd och stabilitet.

Fotbädden på denna sandal är dessutom extra mjuk i fotbädden. Den har två justerbara vristremmar med spännen. Remmarna är i fullnarvigt skinn. Sandalen är ofodrad och har en lätt och smidig pu sula med stötdämpande effekt. G-vidd.

Denna sandal passar alldeles utmärkt som arbetsskor för dig som går och står mycket om dagarna t.ex. friösörer, inom skola och vård och omsorg. Men sandalerna är sköna även som fritidsskor.

Storlek3536373839404142
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: