Shoemed's 644 Mjuktoffel - Grön (Unisex)

Artikelnummer: 644-003

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek363738394041424344454647
FärgGRON
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Shoemed´s 644 är är en traditionell svensk mjuktoffel med vändbar hälrem. Mjuktofflorna passar för inom- och utomhusbruk.

   Tofflorna har ett stöd i hålfoten och en polstrad innersula för att ge en mjuk och avlastande komfort under hela arbetsdagen.

   Ovandelen i skinn är lätt att sprita av och tvätta ren med fuktig trasa. Yttersulan är räfflad för att ge ett bra grepp. Tack vare sin lätthet är dessa tofflor även tysta då de inte klapprar i varje steg.

   Shoemed´s 644 är en lätt och smidig mjuktoffel som uppskattas av många inom t.ex. vård och omsorg. Tofflorna är normalbreda och räknas som normala till små i storleken. De kan däremot uppfattas som trånga över foten om man har en hög vrist.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Hälrem: Ja
   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • Shoemed är varumärket för dig som arbetar inom vård och omsorg och söker bekväma, funktionella och lekfulla arbetsskor till ett bra pris.

   Vi på Shoemed har tagit fram denna modell av mjuktoffel för våra kunder som efterfrågar en säker, lekfull och prisvärd sko. Tack vare den mångåriga  kunskapen vi besitter när det gäller skor har våra framtagna modeller en säker och stabil kvalitet. De populära skorna är värda sitt pris och är mycket bekväma.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Shoemed's 644 Mjuktoffel - Rosa (Dam)
Lätt mjuktoffel med vändbar hälrem
695 kr
Shoemed's 644 Mjuktoffel - Svart/vit (Dam)
Lätt mjuktoffel med vändbar hälrem
650 kr
Shoemed's 644 Mjuktoffel - Rosa (Dam)
Lätt mjuktoffel med vändbar hälrem
695 kr
Shoemed's 685 Mjuktoffel - Vit (Unisex)
En mjuktoffel som passar för arbete inom bland annat vård och omsorg.
695 kr

Senast visade

Shoemed's 644 Mjuktoffel - Grön (Unisex)
Lätt mjuktoffel med vändbar hälrem
fr. 650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.