Saucony Integrity Walker 3 X-Wide Promenadsko - Svart (Dam)

Artikelnummer: S50208-2

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek35.5363737.53838.5394040.54142
FärgDAM
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Saucony Integrity Walker 3 X-Wide är en promenadsko med extra bred läst. Ovandelen är tillverkad i skinn och konstmaterial. Ovandelen är väldigt mjuk och följsam och passformen över vristen regleras med en snörning om fem hål. Skosnörena är platta och går ton i ton med färgen på skorna.

   Mellansulan på Saucony Integrity Walker 3 är tillverkad i ett väldigt mjukt och sviktande material kallat EVA. EVA är ett flexibelt material som består av små luftbufflor. Detta ger skorna en väldigt bra stötdämpning och lätthet i varje steg. Yttersulan är en räfflad gummisula för optimalt grepp både inom- och utomhus. Yttersulan är en non-markingsula, vilket innebär att den inte lämnar svarta märken på golvet. Mellansulan är även en aning uppbyggd i hålfoten.

   Saucony Integrity Walker 3 kan beskrivas som en väldigt bekväm promenadsko i sin helhet. Sulan är lite rundad bak i hälen samt längst framme vid tårna. Detta gör att skorna följer fotens naturliga rörelsemönster och ger ett mjukt insteg. Skorna är vridstyva och tack vare att innesulan är löstagbar så är skorna passande med formgjutna fotbäddar.

   Lästen är extra bred och lämnar även ett bra utrymme på höjden i tåboxen, vilket passar bra om man t.ex. har en ömmande hallux valgus eller begynnande hammartå. Hälkappan håller om foten ordentligt. Skorna är vadderade i hälappan och runtom öppningen för maximal komfort runt vristen.

   Passar till: vi rekommenderar dessa skor för både arbete och fritid.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Extra breda: Ja
   Skinn: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • Saucony grundades 1898. De erbjuder lätta och sköna promenadskor som passar perfekt för långa arbetsdagar likaväl som för långa promenader.

   Skorna är underbara i sitt eget utförande, men går väldigt bra ihop med formgjutna fotbäddar tack vare sin mjuka och rymliga läst. Saucony är varumärket som gör fötterna glada!
    
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Saucony Echelon Walker 3 Wide Promenadsko - Svart (Dam)
Stabil och sviktande promenadsko i bred läst
1600 kr
Saucony Integrity Walker 3 Wide Promenadsko - Svart (Herr)
1600 kr
Saucony Aura TR GTX Promenadsko - Svart (Dam)
Sneakersmodell med avtagbar innersula
1800 kr
Saucony Echelon Walker 3 Wide Promenadsko - Vit (Herr)
Stabil och sviktande promenadsko i bred läst
1600 kr

Senast visade

Saucony Integrity Walker 3 X-Wide Promenadsko - Svart (Dam)
Stabil promenadsko i skinn med extra bred läst
1600 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.