✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Klaveness Ingvild K Boots - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Dressade skor / Dam hos shoemed.se (18661-S291-r)

Klaveness Ingvild K Boots - Svart (Dam)

Art nr:
18661-S291-r
Klaveness (Hästen) är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Klaveness Ingvild K är en klassisk damstövel i skinn.

Dessa chelseaboots har resårkilar i skaftet med  ett diskret, men dekorativt prickmönster i resåren.  Resår i skaftet underlättar vid av- och påtagning.
Skaftet går upp en bit över ankeln.

Invändigt är Klaveness Ingvild K fordrad med ett tunnt filtfoder, detta håller fötterna varma. Ovandelen i nappaskinn är mjuk och följsam.

Tåboxen är rund och lämnar gott om utrymme för tårna. 

Innersulan är löstagbar.
Lästen är rymlig.

Yttersulan på Klaveness Ingvild K är tillverkad i TR gummi och kraftigt mönstrad för att ge ett bra grepp om varierande underlag.

Vi rekommenderar dessachelseaboots som fritidsskor och arbetsskor till t.ex. uniformsyrken.
Storlek41
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: