Giasco

Italienska skyddskor sedan 1971. Företaget jobbar kontinuerligt med teknik och komfort, allt för att ge de som bär skorna fullt skydd mot alla faror som finns i de olika arbetssituationerna.

Företaget jobbar med begrepp som 3Hybrid, 3Cross, 3run och Rubber4x4. Allt fokuserar på att göra unika värmetåliga yttersylor, unika antihalksulor, stötdämpande skor, självrengörande dräneringskanaler och stabila skor.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-1 av 1 artiklar
Sortera:
Giasco Snake O2 FO Snörsko - Svart (Unisex)
ESD-klassad mjuk snörsko med antihalksula
1400 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.