Giasco

Giasco är en innovatör inom segmentet skyddsskor, där de kombinerar italiensk designkänsla med avancerad teknik för säkerhet och komfort. Det är intressant att se hur ett företag framgångsrikt kan förena dessa två världar – design och funktionalitet – för att skapa produkter som inte bara skyddar användaren på arbetsplatsen utan också tilltalar estetiskt. Att Giasco är ledande inom tekniken bakom säkerhet och komfort på skor indikerar ett starkt fokus på forskning och utveckling. Detta är avgörande i en industri där användarens välbefinnande och skydd är centralt. Innovationer som förbättrar skyddsnivån utan att kompromissa med användarkomforten är särskilt värdefulla i yrken där långa arbetspass är vanliga.

Den italienska designandan som Giasco upprätthåller är ett bevis på att skyddsskor inte behöver vara tråkiga eller oinspirerande från ett estetiskt perspektiv. Traditionellt har skyddsskor fokuserat mer på funktion än form, men Giasco bryter denna norm genom att erbjuda en unik och innovativ design. Detta gör deras produkter attraktiva inte bara för de som behöver dem för sitt yrke, men också för en bredare marknad som värdesätter design och stil tillsammans med säkerhet och komfort. För potentiella köpare som utforskar Giascos sortiment är det viktigt att notera att deras skyddsskor kan erbjuda en kombination av hållbarhet, skydd och en visuell appeal som är sällsynt inom denna kategori av skor. Oavsett om du arbetar inom bygg, tillverkning eller någon annan industri där fotens skydd är en prioritet, kan Giascos produkter vara ett utmärkt val som inte kompromissar med stil eller komfort.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Giasco
Filtrera nedan:
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.