Exani

Exani är som ett varumärke som har hittat en nisch på marknaden genom att erbjuda prisvärda skor och kläder som inte kompromissar med kvalitet och design. Deras breda sortiment, som inkluderar allt från tåliga gummistövlar och fodrade vinterskor till mångsidiga sneakers och vardagsskor, visar på ett starkt engagemang för att möta de varierande behoven hos kunder i alla åldrar och för alla tillfällen. Att Exani har blivit ett av Sveriges snabbast växande skoföretag sedan starten 2008 är imponerande och tyder på att de lyckas väl med sin mission att göra det mer ekonomiskt tillgängligt för människor att röra på sig och vara aktiva. Deras filosofi om att hög kvalitet inte nödvändigtvis måste innebära höga priser är ett friskt andetag i en bransch där priset ofta kan vara en avskräckande faktor för konsumenter.

Exanis fokus på funktion, design och komfort till ett lägre pris än konkurrenterna gör dem till ett attraktivt alternativ för den kostnadsmedvetna konsumenten som inte vill kompromissa med utseendet eller känslan av sina skor. Detta, tillsammans med deras breda närvaro i Sverige genom omkring 400 återförsäljare, gör dem lättillgängliga för en stor del av befolkningen. Sammanfattningsvis erbjuder Exani en välbehövlig balans mellan pris, kvalitet och design för den svenska och nordiska marknaden. Deras engagemang för att göra aktivt liv och mode tillgängligt för alla, oavsett budget, gör dem till ett märke värt att uppmärksamma för alla som söker nya skor för vardag eller aktivitet.

Visa mer
Visa mindre
Logotyp Exani
Filtrera nedan:
Visar 1-2 av 2 artiklar
Sortera:
Exani Forest M Gummistövel - Grön (Herr)
Gummistövel med högt skaft och rejäl yttersula
400 kr
Exani Forest W Gummistövel - Grön (Dam)
Gummistövel med högt skaft och rejäl yttersula
400 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.