Hård hud och förhårdnader

VAD: Om man använder för trånga skor eller skor som på annat sätt trycker mot foten, kan huden bli hård och tjock.

SYMPTOM: Om förhårdnaden pressas ihop under en längre tid kan denna pressas in i huden som en tagg och det kan göra mycket ont.

ÅTGÄRDER: Det viktigaste är att använda skor som inte trycker mot foten. En bred sko avlastar förhoppningsvis området med förhårdnader eller liktornar från tryck och kan på så vis minska. Det finns även olika produkter som avlastar, lindrar eller behandlar förhårdnader. Vi på Shoemed har listat våra produkter som kan ha positiv inverkan på uppkomna förhårdnader.
Visa mer
Visa mindre

Shoemeds val

Filtrera nedan:
Visar 1-2 av 2 artiklar
Sortera:
Vadeco Pedihyvel Blad
Utbytesblad för Nippes Solingen hyvel, kompatibla med Scholls hyvel
50 kr
Vadeco Pedihyvel Solingen
Effektiv förhårdnadshyvel
70 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.