Ajavat

Topman Ajavat skor representerar en finländsk hantverkstradition som fokuserar på kvalitet, komfort och funktionell design. Att de är tillverkade i Finland talar om en stolt tillverkningsprocess som värderar hållbarhet och kvalitet högt. Den rymliga lästen och hänsyn till olika fotformer gör Ajavat till ett utmärkt val för personer som har svårt att hitta bekväma skor som också tar hänsyn till specifika behov som hög fotvalv. Med olika fastsättningssystem som kardborre och dragkedja erbjuder Ajavat skor både flexibilitet och enkelhet i användningen, vilket gör dem tillgängliga och bekväma för en bred användargrupp. Detta, i kombination med användningen av högkvalitativa material, säkerställer att skorna inte bara är bekväma utan också hållbara över tid. Löstagbara sulor är en ytterligare fördel som gör dessa skor särskilt anpassningsbara. Denna funktion möjliggör användning av egna iläggssulor för extra stöd eller anpassning, vilket är särskilt värdefullt för personer med särskilda ortopediska behov. Vintermodellernas yttersulor med sugproppsteknik är en innovativ lösning som adresserar ett vanligt problem i vinterklimat – halka på isiga och snöiga underlag. Denna teknologi ger ökat grepp och säkerhet, vilket gör Ajavat skor till ett utmärkt val för den nordiska vintern. Sammanfattningsvis erbjuder Topman Ajavat skor en kombination av traditionell finsk hantverksskicklighet, innovativ design och funktionella lösningar som möter moderna krav på komfort och säkerhet. De är ett utmärkt val för den medvetna konsumenten som värderar kvalitet, funktion och hållbarhet.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp Ajavat
Filtrera nedan:
Visar 1-1 av 1 artiklar
Sortera:
Ajavat 22013 Vinterkänga - Svart (Herr)
Vinterkänga med dragkedja på insidan
1900 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.