2GO Arch Support High

Artikelnummer: 25279

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek36/3839/4141/4344/47
Färg
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • 2GO Arch Support High är en sportig typ av sula med högt uppbyggt stöd för fotvalvet. Denna sula är utformad för att ge en bra dämpning och stöd för foten, men har ingen uppbyggd pelott som många andra sulor av liknande modell.

   Under hälen och i framfoten finns ett mjukt skum som ger en skön dämpning på de punkterna där man både landar hårt och trycker ifrån i varje steg man tar.
   I mitten av sulan sitter ett fastare material som stabiliserar fotvalvet. Ovandelen består av ett textilmaterial och mellansulan av EVA som är väldigt mjukt och sviktande, ungefär som en yogamatta.

   Sulorna är väldigt lätta och smidiga för att passa i de flesta skotyper.  För att få i ett par 2GO Arch Support High, måste skornas originalsula gå att ta loss.
   om sulorna är lite bredare än skornas läst, går det alldeles utmärkt att klippa till dem efter önskemål.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Högt stöd i fotvalvet: Ja
   Lättvikt: Ja
   Skålad häl: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • 2GO är ett svenskt skovårdsmärke. Alla produkter från 2GO är utvecklade för det tuffa nordiska klimatet.

   Skovård handlar om att ta hand om de skor vi har. Det är bra både för miljön och plånboken. 2GO erbjuder miljövänliga skovårdsprodukter med hållbarhet i fokus. Vi vill att skorna du använder ska hålla över lång tid. Därför är det viktigt att du tar hand om dina skor. På så vis förlänger du hållbarheten på dina favoritskor.

   Produkter från 2GO är tillverkade av helt nedbrytbara formulas och flaskor är tillverkade av återvunnen plast. Hållbarhet och hög prestanda är prioriterat och bland produkterna finner du exempelvis miljövänliga, biologiskt helt nedbrytbara skovårdsprodukter.

   Läs gärna våra tips i hur du på bästa sätt kan ta hand om dina skor, Skovård - 10 enkla tips
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Senast visade

2GO Arch Support High
Sportig iläggssula utan pelott med högt stöd för fotvalvet
330 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.