Aaltonen 36464 Boots - Svart (Dam)

Artikelnummer: 36464
1650 kr

Tidigare lägsta pris

1650 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek42403938
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Aaltonen 36464 är ett par nätta boots tillverkade med en extra bred läst. Gjorda i i skinn med ett bakparti i mocka, är dessa boots vattenavvisande.

   Sulan har en greppvänlig Grip+ yttersula i gummi som erbjuder ett bra grepp på de flesta underlag. Yttersula är mönstrad och har en röd logga.

   Dragkedja på insidan som öppning. Svart foder och innersula i filt. Klack på ca 4 cm.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Dragkedja: Ja
   Skinn: Ja
  • Om varumärket
  • Aaltonen erbjuder en kombination av komfort och funktionalitet som är svår att motstå för den som värdesätter sköna skor. Med rymliga läster och möjligheten att byta ut innersulorna erbjuder de en anpassningsbar passform som kan tillgodose många olika typer av fötter. Det är definitivt en fördel för de som har specifika behov när det gäller fotvård eller bara söker det där extra i komfort för vardagen.

   Att hitta rätt skor som erbjuder både stil och bekvämlighet kan vara en utmaning, Aaltonen har lyckats med detta. Shoemed.se erbjuder ett utbud av kvalitetsskor från Aaltonen. Aaltonen skor tillverkas i Tallinn, Estland.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Aaltonen 36292 Boots - Svart (Dam)
REA
Boots i skinn med dubbla dragkedjor och extra insatt resår, bred läst
650 kr 1300 kr
Aaltonen 32560 Boots - Svart (Dam)
REA
Aaltonen 32560 är ett par boots i mocka med två dragkedjor
775 kr 1550 kr
Aaltonen 36399 Boots - Svart (Dam)
Fodrade boots med greppvänlig yttersula
1720 kr
Aaltonen 56245 Stövlar - Svart (Dam)
REA
Stövlar i mocka med vattenavvisande egenskaper
975 kr 1950 kr

Senast visade

Aaltonen 36464 Boots - Svart (Dam)
REA
Boots i skinn med bakparti i mocka, vattenavvisande
825 kr 1650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.