Adidas Terrex Frozetrack M Känga - Svart (Herr)

Artikelnummer: AC7841

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek40 2/341 1/34444 2/345 1/34646 2/347 1/3
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Adidas Terrex Frozetrack M är en mycket praktisk känga för de kallare årstiderna.

   Dessa kängor är låga i skaftet och sträcker sig en liten bit över ankeln. Skorna är helt skinnfria och dessutom vattenavvisande. Adidas Terrex är en serie skor som ger bra stabilitet och svikt i varje steg, samtidigt som de även tål lite mer krävande klimat. Kängorna är fodrade med PrimaLoft® vilket är ett lättviktsmaterial som håller fötterna varma och torra även vid slaskigare väder.

   Baktill vid skaftslutet sitter en praktiskt hälla att ta tag i när man ska komma i skorna snabbt. Passformen över vristen regleras tack vare en snörning om sex hål. För extra bra slitstyrka  mot bl.a. slask, har kängorna en förstärkning baktill i hälen och vid tåboxen.

   Yttersulan på Adidas Terrex Frozetrack M är kraftigt mönstrad och tillverkad i ett gummimaterial för bästa möjliga grepp på varierande underlag.

   Dessa kängor passar för både arbete och fritid, liksom vid lättare vandring och skogspromenader.

   Vi rekommenderar kängan för arbeten där man vistas både inom- och utomhus som t.ex. lokförare eller tågvärdar.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Greppvänlig sula: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
   Varmfoder: Ja
   Vattenavisande: Ja
  • Om varumärket
  • Historien bakom Adidas och dess grundare, Adolf "Adi" Dassler, är en berättelse om innovation, passion för sport och en oväntad familjerivalitet som skulle forma två av världens mest framstående sportmärken. Från ett litet skomakeri i Herzogenaurach, Tyskland, till att bli en global jätte inom sportklädesindustrin, har Adidas resa varit både unik och inspirerande.

   Adi Dasslers tidiga insikt om potentialen i sportindustrin, samt hans innovativa tillvägagångssätt att återanvända material från militärt överskott för att skapa sportskor, lade grunden för hans framgång. Denna kreativitet och förmåga att se möjligheter där andra såg rester, visade sig vara avgörande under de svåra ekonomiska förhållandena i Tyskland under mellankrigstiden. De tre ränderna, som idag är synonyma med Adidas, började som en praktisk lösning för att ge bättre stöd åt foten men kom att bli ett av de mest igenkännliga varumärkeskännetecknen i världen. Dasslers beslut att patentera designen med olika antal ränder visar på hans strategiska tänkande och förståelse för vikten av varumärkesskydd. Familjerivaliteten mellan Adi och hans bror Rudi, som ledde till att Rudi grundade det konkurrerande sportmärket Puma, är en fascinerande aspekt av Adidas historia. Denna delning av familjeföretaget skapade inte bara två separata imperier utan också en rivalitet som skulle drivs innovation och konkurrens inom sportklädesindustrin till nya höjder.

   Adi Dasslers arv lever kvar inte bara genom Adidas, utan också genom de idrottare, artister och designers som har samarbetat med märket genom åren. Hans vision om att skapa produkter som förbättrar atleters prestationer har varit en ledstjärna för Adidas och har bidragit till att forma företagets identitet som en innovatör och ledare inom sportkläder. Adidas historia är ett bevis på att passion, innovation och en vilja att utmana status quo kan förvandla en enkel idé till ett globalt fenomen. Bakom de tre ränderna finns inte bara en historia om en man och hans skor utan en berättelse om hur sport kan förena människor över hela världen.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Adidas Terrex AX4 Mid Beta C.RDY Känga - Svart (Unisex)
Vandringsskor i återvunnet material, vattenavvisande ovandel
1649 kr
Adidas Pureboost 22 Sneakers - Svart (Unisex)
Löparsko/Promenadsko tillverkad delvis med återvunna material, ovandel i textil och markerad yttre hälkopp
1399 kr
Adidas Terrex AX4 GTX Sneaker - Svart (Unisex)
En bekväm vandringssko med greppvänlig yttersula, GTX-egenskaper
1650 kr

Senast visade

Adidas Terrex Frozetrack M Känga - Svart (Herr)
Varmfodrad känga med  låg skafthöjd
1495 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.