✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Ara Frederik GTX - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Snörskor / Herr hos shoemed.se (SVART_4030223905468_11-r)

Ara Frederik GTX - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_4030223905468_11-r
Gore-Tex: Ja
Gummisula: Ja
Nubuck: Ja
Ara är ett familjeägt tyskt varumärke som funnits sedan 1949. Redan från början har Aras mål varit att erbjuda skor som sitter bra och håller länge. Ara är främst kända för att erbjuda en bredd av moderiktiga skor av hög kvalitet som samtidigt är anpassade efter människans fot och kropp, detta för att ge bra stöd och minska slitage på kroppen.
Ara Frederik GTX är en  snörad herrsko med Gore-Tex. Att den  har Gore-Tex gör den helt vattenavvisande. Ovandelen  i fetläder ger skorna en matt yta och  en tuff siluett även om modellen är en klassisk herrmodell. 

Ara Frederik GTX har en snörning om fyra hål vilket gör att den går att anpassa i passformen över vristen. Att tänka på med en sko med Gore-Tex är att plösen är fodrad i sidorna, vilket kan göra att den sitter åt mer över vristen.

Innersulan är löstagbar vilket gör att dessa skor går att använda med egna fotbäddar.

Yttersulan har ett kraftigt  sulmönster i gummi som ger bra grepp om varierande underlag.  Tack vare detta kan skorna börja användas tidigt på säsongen och en bra bit in på de kallare månaderna.

Lästen är normalbred.

Ara Frederik GTX är i övrigt en stilren sko som passar för både arbete och fritid.
Storlek394142434446
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: