✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Sculptured 45 Pumps/Klacksko - Svart (Dam) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO pumps/klackskor / Dam hos shoemed.se (23020301001-r)

ECCO Sculptured 45 Pumps/Klacksko - Svart (Dam)

Art nr:
23020301001-r
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Sculptured är tidlös pumps i svart läder. Skon har en klack på 45 millimeter och mycket bra stötdämpning vilket gör dessa pumps väldigt sköna att stå och gå i hela dagen.

Den läderklädda innersulan med ECCO Comfort Fibre System ger ett svalt och hygieniskt klimat och dina fötter får andas samtidigt som du får bra stötdämpning. Yttersulan som är i PU ger ytterligare stötdämpning.

Detta är en klassiskn och snygg pumps som ger dig bra komfort och stötdämpning.

Passform: Normal läst

Storlek363941
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: