✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Shoes For Crews Cater II - Svart (Dam) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Promenadskor / Dam hos shoemed.se (SVART_885999122922_4018r)
Shoes For Crews Cater II - Svart (Dam)
Shoes For Crews Cater II - Svart (Dam)
Shoes For Crews Cater II - Svart (Dam)
Shoes For Crews Cater II - Svart (Dam)
Shoes For Crews Cater II - Svart (Dam)

Shoes For Crews Cater II - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_885999122922_4018r
Antihalk : Ja
Lättvikt: Ja
Oljebeständig sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Shoes For Crews Cater II  är en sportig sko utan snörning. Ovandelen går upp ordentligt över vristen och har två elastiska kilar på sidorna för flexibilitet i insteget. Högst upp mot vristen är skorna vadderade för en behagligare känsla mot vristen. Ovandelen i läder är helt fri från onödiga sömmar som kan skava eller klämma åt över framfoten. Oavndelen i skinn behandlas bäst med läderbalsam eller skokräm för att behålla sin slitstyrka och mjukhet.

Invändigt är  Shoes For Crews Cater II fodrade med ett mjukt textilfoder.  Det sportiga innersulan  är neutralt uppbyggd och ger en skön sviktkänsla tack vare sitt geleaktiga material. Innersulan är löstagbar om man  hellre vill använda ett para antomiskt uppbyggda innersulor i skorna. 

Yttersulan är tillverkad i gummi med riktigt bra antihalkegenskaper. Yttersulan är klassad som oljebeständig och antihalk vilket gör att dessa skor passar som jobbskor för både kockar och serveringspersonal. 

Vi rekommenderar Shoes For Crews Cater II som arbetsskor till  uniformsyrken, serverings- och kökspersonal som går och står mycket i sitt arbete  både våta och torra miljöer.

För att bibehålla en säker användning, medföljer ett litet verktyg till dessa skor. Verktyget används för att göra rent i sulmönstret och för att mäta sulmönstrets djup för optimalt grepp.

EN ISO 20347:2012 OB E SRC
Storlek3738394041
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: