Shoes For Crews Cater II Slip-on - Svart (Dam)

Artikelnummer: 40187

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3536373839404142
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Shoes For Crews Cater II  är en sportig sko utan snörning. Ovandelen går upp ordentligt över vristen och har två elastiska kilar på sidorna för flexibilitet i insteget. Högst upp mot vristen är skorna vadderade för en behagligare känsla mot vristen. Ovandelen i läder är helt fri från onödiga sömmar som kan skava eller klämma åt över framfoten. Oavndelen i skinn behandlas bäst med läderbalsam eller skokräm för att behålla sin slitstyrka och mjukhet.

   Invändigt är  Shoes For Crews Cater II fodrade med ett mjukt textilfoder.  Det sportiga innersulan  är neutralt uppbyggd och ger en skön sviktkänsla tack vare sitt geleaktiga material. Innersulan är löstagbar om man  hellre vill använda ett para antomiskt uppbyggda innersulor i skorna. 

   Yttersulan är tillverkad i gummi med riktigt bra antihalkegenskaper. Yttersulan är klassad som oljebeständig och antihalk vilket gör att dessa skor passar som jobbskor för både kockar och serveringspersonal. 

   Vi rekommenderar Shoes For Crews Cater II som arbetsskor till  uniformsyrken, serverings- och kökspersonal som går och står mycket i sitt arbete  både våta och torra miljöer.

   För att bibehålla en säker användning, medföljer ett litet verktyg till dessa skor. Verktyget används för att göra rent i sulmönstret och för att mäta sulmönstrets djup för optimalt grepp.

   EN ISO 20347:2012 OB E SRC
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Antihalk : Ja
   Lättvikt: Ja
   Oljebeständig sula FO: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • Shoes For Crews har varit den pålitliga ledaren inom skyddsskor för anställda inom restaurang-, hotell-, hälso- och industribranschen i över 30 år. Vårt uppdrag är att skydda dig från fallolyckor genom att tillhandahålla de mest bekväma och halkskyddande skorna som finns tillgängliga. Vi forskar, designar, konstruerar och tillverkar varje sko vi säljer för att ge dig det bästa inom komfort, stil, hållbarhet och halkskydd.

  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Shoes For Crews Revolution II Promenadsko - Svart (Dam)
Lättviktare i sportig modell med antihalksula
1300 kr
Shoes For Crews Condor II Yrkessko - Svart (Unisex)
Ett par vattentåliga yrkesskor med en ovandel i läder och en halksäker yttersula, ESD-klassad
1045 kr
Shoes For Crews Saloon II Promenadsko - Svart (Dam)
Sportig snörsko med antihalksula
1150 kr
Shoes For Crews Colly Yrkessko - Svart (Unisex)
Yrkessko med vattentät ovandel och stötdämpande sula
1350 kr

Senast visade

Shoes For Crews Cater II Slip-on - Svart (Dam)
Sportig slip-on med antihalksula
1145 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.