✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Ingvild K - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Stövlar / Skaftvidd XL hos shoemed.se (14666-212-r)

Hästen Ingvild K - Svart (Dam)

Art nr:
14666-212-r
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Ingvild K - är en stabil stövel i nubuck. Den har en bred läst och rymlig skaftvidd som går att reglera tack vare de två remmarna i skaftet.

Spännena i skaftet går att ställa om efter behov och stöveln har en dragkedja som går på insidan av skaftet. Innersulan i filt är löstagbar och går att byta ut mot egna fotbäddar. Dessa stövlar är rymliga i lästen och räknas som en stövel med bred vidd över foten.

Hästen Ingvild K är fodrad med ett filtfoder som ger ett behagligt klimat även under kyligare dagar. Sulan är ordentligt mönstrad i gummi och ger ett bra grepp om underlaget under hela hösten och vintern. Ovandelen i fetläder är tålig och behandlas bäst med skovård avsett för fetläder. 

Ingvild K är en mycket omtyckt läst som ger ett bra utrymme för de flesta fötter. Stöveln passar perfekt som arbetssko till uniform eller som en redig stövel på fritiden.
Storlek4140,539,53938,537,5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: