✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Arizona, Normal läst - Habana (Unisex) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (052531-05-r)

Birkenstock Arizona, Normal läst - Habana (Unisex)

Art nr:
052531-05-r
Bred vidd: Ja
Fetläder: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.

Birkenstock Arizona normal läst - är en klassisk sandal med två reglerbara remmar.

Denna modell har en klassisk fast fotbädd som är anatomiskt uppbyggd. Den ger stöd i hålfoten och framme vid tårna vilket ger avlastning, stöd och stabilitet. Fotbädden är klädd i mocka vilket känns väldigt skönt mot foten. Ovandelen i fetläder ger sandalerna ett tuffare utséende och remmarna behandlas med fetläder vid behov.

Denna sandal är i normalvidd vilket passar dem som har normalbreda till breda fötter. De reglerbara remmarna gör att sandalen är lätt att anpassa så att den sitter ordentligt på foten.

Mellansulan i kork och jute ger en bra stötdämpning liksom slitsulan i EVA.

Dessa sandaler passar till de flesta tillfällen där du har användning av en stabil sandal.


Storlek353637394041434446
FärgBrun
Frakt:
Finns i fler färger
Birkenstock Arizona, Normal läst - Svart (Unisex)
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: