✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Arizona Fur, Smal läst - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (75266301-r)

Birkenstock Arizona Fur, Smal läst - Svart (Dam)

Art nr:
75266301-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Mocka: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Varmfoder: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Arizona, smal läst - är en sandal som har samma grund som de karakteristiska sandalerna med två remmar från Birkenstock, med den stora skillnaden att de är ullfodrade.

Denna sandal är en perfekt innesko för den frusne. Remmarna i ovandelen är reglerbara och går att ställa om efter behov, samtidigt som de är väldigt mjuka mot foten.

Fotbädden är uppbyggd med ett skönt stöd för fotens alla valv och med en skålad häl för ökad stabilitet. Ullfodret sträcker sig över hela fotbädden och ger en varm och gosig känsla för foten. Slitsulan i EVA ger en skön dämpning för användaren.

Denna sandal passar perfekt som innesko i torra miljöer där det kan var lite kallt på golvet, både hemma och inom kontorsmiljö eller skola.
Storlek36384042
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: