Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Svart (Unisex)

Artikelnummer: 051793

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3536383940414246
FärgSvart
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Birkenstock Arizona smal läst - är en klassisk sandal med två reglerbara remmar. Vegan

   Materialet är designat för att vara hudvänligt och slitstarkt, vilket gör det till ett populärt val för dig som söker veganska eller icke-animaliska alternativ. Den nubuckliknande designen ger en estetisk som liknar äkta läder, vilket gör det attraktivt för konsumenter som uppskattar läderutseendet men önskar undvika animaliska produkter. Att dessa produkter även kontrolleras i oberoende laboratorier för att säkerställa att de är helt fria från animaliska beståndsdelar, stärker deras trovärdighet som ett etiskt och miljövänligt alternativ.


   Denna modell har en normalhård fotbädd som är anatomiskt uppbyggd. Den ger stöd i hålfoten och framme vid tårna vilket ger avlastning, stöd och stabilitet. 

   Sandalen är i smal läst vilket passar smala till normala fötter. De reglerbara remmarna gör att sandalen är lätt att anpassa så att den sitter perfekt på foten.

   Yttersulan i kork med en undersida i räfflad microgummi ger bra stötdämpning och grepp.

  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Reglerbara spännen: Ja
  • Om varumärket
  • Birkenstocks framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i originalet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Birkenstock Arizona BB, Smal läst, Sandal - Grön (Dam)
REA
Sandaler i naturligt lackläder med läderinnersulor, fotbädd i naturlig kork och en EVA-sula
857.50 kr 1715 kr
Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Vit (Dam)
Klassisk sandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
1095 kr
Birkenstock Gizeh, Normal läst, Sandal - Svart (Unisex)
REA
Anatomiskt uppbyggd sandal med tåspridare
597.50 kr 995 kr

Senast visade

Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Svart (Unisex)
Klassisk sandal med fotriktig fotbädd. Vegan
995 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.