Birkenstock Tokio ESD NL, Normal läst, Yrkestoffel - Svart (Unisex)

Artikelnummer: 61400

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek424344
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • BIRKENSTOCK Tokio ESD NL, normal läst är den perfekta kombinationen av en klassisk look och pålitligt skydd mot elektrostatiska urladdningar. Dessa sandaler är utformade för att skydda både användaren och känsliga material i miljöer som kräver högsta säkerhet, som exempelvis inom halvledarindustrin.

   Modellen är en "normal läst" vilket passar för dig som har en normal till en något bredare fot.

   Denna BIRKENSTOCK ESD-modell är testad enligt kriterierna i DIN EN 61340 och uppfyller kraven inom elteknik med resistansvärden mellan 1,0 x 10^5 till 3,5 x 10^7 Ohm.

   Anatomisk fotbädd: Sandalen har en anatomiskt utformad fotbädd i kork/latex som är anpassad för elsäkert bruk, vilket ger utmärkt stöd och komfort.

   Yttermaterial: Slätt läder ger en hållbar och stilren yta som är lätt att rengöra och underhålla.

   Täcksula: Velourskinn används för att täcka fotbädden, vilket ger en mjuk och bekväm känsla mot foten.

   Dämpande EVA-slitsula: Sulan är tillverkad i EVA-material och är designad för att ge dämpning samtidigt som den är elektrosäker.

   Justerbart spänne: Sandalen har ett justerbart metallspänne, vilket möjliggör en anpassningsbar och säker passform.

   Elektrostatiskt testad: Produkten är elektrostatiskt testad enligt EN 61340 för att säkerställa högsta säkerhet och prestanda i elektrostatiskt känsliga miljöer.

   Passar till: BIRKENSTOCK Tokio ESD är ett utmärkt val för de som arbetar i känsliga miljöer där elektrostatiskt skydd är nödvändigt. Med dess kombination av klassisk design, komfort och säkerhetsfunktioner, erbjuder dessa sandaler både stil och pålitlighet.

  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   ESD: Ja
   Hälrem: Ja
   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Skinn: Ja
  • Om varumärket
  • Birkenstocks framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i originalet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Birkenstock Arizona SFB, Normal - Brun (Herr)
Klassisk sandal med mjuk, anatomiskt uppbyggd fotbädd
1345 kr
Birkenstock Arizona, Normal läst, Sandal - Habana (Unisex)
Klassisk sandal med  anatomiskt uppbyggd fotbädd
1245 kr
Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Habana (Unisex)
Klassisk sandal med fotriktig fotbädd
1245 kr

Senast visade

Birkenstock Tokio ESD NL, Normal läst, Yrkestoffel - Svart (Unisex)

Nyhet

ESD sandaler utformade för att skydda både användaren och känsliga material
1345 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.