Birkenstock Madrid, Smal läst, Sandal - Brun (Dam)

Artikelnummer: 1025050

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek363738394041
FärgBRUN
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Birkenstock Madrid är en klassisk sandal med ett trendigt uttryck. Det dekorativa spännet sätter pricken över i:et på remmen och ger möjlighet att reglera passformen över vristen.

   Yttermaterialet består av det hudvänliga och slitstarka syntetmaterialet Birko-Flor®.

   Sandalerna har en fast fotbädd med anatomisk uppbyggnad. Ett bra stöd för hålfoten samt i tåvallen, ger en bra avlastning och minskar överpronation, medan man får ett bra grepp i varje steg tack vare stödet i tåvallen. Fotbädden är klädd i mocka.

   Mellansulan på Madrid består av bland annar kork och jute, medan yttersulan är tillverkad i EVA. EVA är ett mjukt plastmaterial som består av små luftbubblor, vilket ger en svikt och lätthet i sandalerna.

   Den fasta fotbädden ger ett mycket bra stöd och stadga för foten. Lästen är smal och passar en smal- till normalbred fot.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Korksula: Ja
  • Om varumärket
  • Birkenstocks framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i originalet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Birkenstock Gizeh, Normal läst, Sandal - Svart (Unisex)
REA
Anatomiskt uppbyggd sandal med tåspridare
597.50 kr 995 kr
Birkenstock Arizona ESD, Smal läst, Sandal - Svart (Unisex)
1150 kr
Birkenstock Arizona SFB, Smal läst, Sandal - Svart (Dam)
Klassisk sandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
1345 kr
Birkenstock Halvsula, Normal läst - Blå (Unisex)
Stabil halvsula i kork med uppbyggd hålfot
400 kr

Senast visade

Birkenstock Madrid, Smal läst, Sandal - Brun (Dam)
Anatomiskt uppbyggd sandal, justerbart spänne
1050 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.