Birkenstock Stalon, Smal läst, Boots - Grå (Unisex)

Artikelnummer: 1017320

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek41424344
FärgGRA
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Birkenstock Stalon Boot är en halvhög boots med resår i skaftet. Ovandelen i fetläder ger dessa boots ett väldigt snyggt utseende och ett bra motstånd i fuktigt väder. Den kraftiga gummisulan ger ett bra grepp på ojämnt underlag, samt att den ger bootsen en tuff siluett.
    
   Ovandelen i fetläder behandlas med läderfett eller annan skovård anpassad för just den typen av skinn.
    
   Fotbädden i Birkenstock Stalon Boot är löstagbar, men rekomendationen är att använda denna med skorna då den är anpassad efter just dessa skor och ger den fulla Birkenstock funktionen tillsammans med dessa boots.
    
   Fotbädden är anatomiskt uppbyggd och ger ett bra stöd för fotens alla valv samt att den är skålad i hälen för stabilitet och för att hålla ihop fettkuddarna i hälen.
    
   Passar till: Stalon passar perfekt som fritidssko, men även som arbetssko för dig som går och står mycket om dagarna och behöver en stabilt uppbyggd fotbädd.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Dubbla resår i skaftet: Ja
   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Nubuck: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • Birkenstocks framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i originalet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Birkenstock Kay SL SFB, Normal läst, Toffel - Svart (Unisex)
Toffel med ovandel i läder, halkskyddande sula, mjuk fotbädd
1500 kr
Birkenstock Madrid, Smal läst, Sandal - Brun (Dam)
Anatomiskt uppbyggd sandal, justerbart spänne
1050 kr
Birkenstock Super Birki, Toffel - Svart (Unisex)
Klassisk toffel som passar lika bra i trädgården som på jobbet
850 kr

Senast visade

Birkenstock Stalon, Smal läst, Boots - Grå (Unisex)
Stilren boots i fetläder och anatomiskt uppbyggd fotbädd
2250 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.