✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Blundstone 063 - Svart (Unisex) i gruppen Herr hos shoemed.se (063)
Blundstone 063 - Svart (Unisex)
Blundstone 063 - Svart (Unisex)
Blundstone 063 - Svart (Unisex)
Blundstone 063 - Svart (Unisex)

Blundstone 063 - Svart (Unisex)

Art nr:
063
Bred vidd: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Blundstone kommer ursprungligen från Tasmanien och syns idag på många fötter runtom i världen. Med sitt slitstarka skinn, representerar Blundstone ett bootsvarumärke som klarar av det typiska Skandinaviska vädret som kan överraska närsomhelst. Blundstone´s filosofi är att användaren ska kunna gå varsomhelst, närsomhelst, utan hinder. De klassiska modellerna i 500 serien har en hög igenkänningsfaktor med sin runda tåbox och kraftiga sula och används lika flitigt av stora som små.

Blundstone 063 är en smidig boots som är lätt att ta på. 

Med en ovandel i impregnerat, vattenavstötande fetläder i bra kvalitet. Skinnet kan kännas hårt till en början men mjuknar vid användning. Den slitstarka ovandelen och den stabila sulan gör att denna modell passar bra både som arbets- och fritidssko. Det är en klassiker som i princip passar till alla årstider.

Passform: Normal till lite bred.

Storlek: Stora storlekar. Välj en storlek mindre än det du normalt har.

Australiensiska Blundstone började tillverka sina boots för över 140 år sedan och har under åren blivit något av en legend både i Australien och i övriga världen. 

Blundstone boots har överlevt torka, översvämningar, världskrig och Australiens hårda terräng. Ett par Blundstones håller år efter år, och blir bara alltmer bekväma. Dina Blundstones är tillverkade i material av högsta kvalitet och med hög produktionsstandard, för komfort och optimal säkerhet.

Storlek363838,540414242,5434445
FärgSvart
Frakt:
Finns i fler färger
Blundstone 062 - Brun (Unisex)
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: