ECCO Grainer W 6IN Känga - Svart (Dam)

Artikelnummer: 21472301001
1530 kr

Tidigare lägsta pris

1530 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3536373839404142
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • ECCO Grainer M 6IN är en mjuk känga vars ovandel är i skinn.

   Skaftet är vadderad och den är utrustad med den lätta, sammanfogade ECCO FLUIDFORM™-sulan. Klassisk snörning med 6 st öljetter på var sin sida.

   Skinn som tillverkats med ECCO DriTan™-metoden har använts för att minska vattenförbrukningen och mängden kemikalier som normalt används i skinngarvningsprocessen.

   Kängan har en uttagbar inläggssula i textil för dämpning och har tuffa yttersulor i räfflat gummi vilket ger ett bra grepp vid olika typer av väderförhållanden och på alla underlag.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Dragkedja: Ja
   Skinn: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Ecco Shape 25 Boots - Brun (Dam)
REA
Lätt chelseaboot i  nappa
1190 kr 1400 kr
ECCO Babett GTX - Svart (Dam)
REA
Sportig vinterkänga med snörning och dragkedja
1360 kr 1600 kr
ECCO Street Tray M Sneaker - Svart (Herr)
REA
Snörad sneaker i skinn med Gore-Tex
1445 kr 1700 kr
ECCO Soft 7 M Slip-on - Svart (Herr)
REA
Sköna promenadskor i slip-on modell
1190 kr 1400 kr

Senast visade

ECCO Grainer W 6IN Känga - Svart (Dam)
REA
Snörkängor i slätt skinn. Vattentäta.
1530 kr 1800 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.