✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO MX M - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Herr hos shoemed.se (SVART_194890130838_8201r)
ECCO MX M - Svart (Herr)

ECCO MX M - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_194890130838_8201r
Gore-Tex: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO MX M är en perfekt sko för det skandinaviska klimatet. Dessa skor är lätta och mjuka, vattenavvisande och har en kraftig yttersula.

Ovandelen i textil är vattenavvisande tack vare ett membran från Gore-Tex som håller vätan ute, men lämnar en bra andningsförmåga i skorna. Ovandelen är kombinerad med tunnare delar i mesh och tätare textildetaljer i premiumkvalitet.

Innesulan i textil är löstagbar, vilket gör att ECCO MX M går att kombinera med sina formgjutna fotbäddar även om skorna har en mycket bra uppbyggd sula som följer fotens naturliga rörelsemönster.

ECCO MX M ingår i kategorin lättviktare, vilket gör att de är bekväma att använda hela dagarna. Dessa skor rekommenderas för dig som älskar långa promenader eller arbetar inom ett yrke där du går och står mycket. Skorna passar för både inom- och utomhusanvändning i de flesta årstider och väderlekar.

Ovandelens passform regleras smidigt  tack vare en snörning om fyra hål och lästen är normalbred.
Storlek40
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: