ECCO Terracruise LT W Promenadsko - Beige (Dam)

Artikelnummer: 82577360889

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek363738404142
FärgBEIGE
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Ecco Terracruise LT W är en lättviktssko med ventilerande ovandel i mesh. Skorna passar perfekt för ett aktivt friluftsliv, men även som arbetsskor för både inom- och utomhusbruk.
    
   Ovandelen är tillverkad i mesh och ett konstskinn som skyddar tårna och stabilicerar hälen. Fotbädden ger svikt och lite stöd, men är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar. Den flexibla sulan i skorna främjar fotens rörelsemönster. Slitsulan har taktiskt utplacerade punkter med gummi som i kombination med ett lagom kraftigt mönster, ger en bra stabilitet och grepp.
    
   Det elastiska skobandet går att lossa på eller dra åt snabbt för den som vil slippa knyta skorna. På sidan om skorna finns en elastisk hälla som man kan trä igenom den hängade biten av skobandet i. Ecco Terracruise LT W är en perfekt sko för den som söker en luftig promenadsko som gör jobbet.
    
   Terracruise produceras i olika färger och vi rekommenderar dessa skor för alla typer av yrken där man går och står mycket om dagarna. T.ex. inom vård och omsorg, inom skola eller i en butik.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Snabbsnörning: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
   Ventilerande ovandel: Ja
  • Om varumärket
  • ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

ECCO Exostride Promenadsko - Svart (Dam)
Sportig promenadsko med Gore-Tex och snabbsnörning
1700 kr
ECCO Skokräm - Bison
Brun skokräm på tub för vård och uppfräschning av skinnskor
100 kr
ECCO Citytray Dressad sko - Svart (Herr)
Stabil herrsko med snörning
1700 kr
ECCO Terracruise II - Svart (Herr)
Smidig promenadsko med kraftig sula och Gore-Tex
1700 kr

Senast visade

ECCO Terracruise LT W Promenadsko - Beige (Dam)
Ventilerande promenadsko med snabbsnörning
1300 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.