✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Thore BOA - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (SVART_7020401642664_013r)
Hästen Thore BOA - Svart (Herr)

Hästen Thore BOA - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_7020401642664_013r
Boa snörning: Ja
Extra breda: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Thore Boa är en lätt promenadsko för långa dagar.  Ovandelen i skinn och mocka ger skorna ett modernt sportigt uttryck tillsammans med boasnörningen. Thore Boa har en  bredare läst än normalt och passar en bredare fot oavsett hur hög eller låg vrist man har.

Fotbädden är löstagbar för att skorna passar bra även med formgjutna fotbäddar. Boa är en teknisk lösning för ett klassisk skosnöre. Med Boasnörningen får man en jämn snörning på båda sidorna om foten, uatn att behöva knyta. Man skruva åt skorna så tight som man vill ha dom och lossar på snörningen  genom att dra skruvknappen rakt ut. Enklare än såkan det inte bli. 

Thore Boa passar för både arbete och fritid tack vare sina mjuka sulor. Hela kroppen får en skön avlastning i varje steg man tar och skora är dessutom väldigt lätta. Slitsulan har en kombination  med EVA i mellanskiktet och gummi  direkt mot underlaget.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: