✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Icebug Insoles - Fat High (Unisex) i gruppen Tillbehör / Tillbehör / Iläggsulor / Helsulor hos shoemed.se (518208A-r)

Icebug Insoles - Fat High (Unisex)

Art nr:
518208A-r
Framfotspelott: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Högt stöd i fotvalvet: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.

Icebug Insoles - Fat High är en ortopediskt utformad sula med extra dämpning. Sulan har en gjuten form, men har en flexibilitet som främjar fotens naturliga rörelsemönster. Sulan har ett ordentligt stöd för hålfoten och en droppformad framfotspelott. Highsulan ger extra mycket stöd.

Icebug Insoles Fat High är till för dig som söker maximal dämpning i kombination med ett ordentligt stöd. Dessa sulor passar i de flesta skor med löstagbar innersula. Sulan är 5 mm hög.

För att passa olika höga fotvalv finns fotbädden i tre varianter – Low, Medium och High.

Intrimmning
- Lägg den innersula som ska ersättas ovanpå Icebug Insoles och linjera i hälen.
- Rita konturen med en tunn penna. Se till att linjen går lika långt från mitten på båda sidor av Icebug Insoles (pelotten – upphöjningen bakom framfoten – ska vara centrerad när sulan är tillklippt).
- Klipp bort överflödigt material med en sax. Det är i den främre grå delen – framför det svarta materialet – som eventuell trimning behöver göras. Bakom det börjar Icebug Insoles att gå upp, och då ryms den i skon. Trimma försiktigt, så att inte för mycket klipps bort. Det är bättre att börja med att klippa för lite.
- Prova Icebug Insoles i skon.
- Trimma bort mer om det behövs och prova igen. Fortsätt tills sulan passar i skon.

Storlek35 3/43738 1/339 1/340 2/34243 1/344 2/34647 1/3
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: