Icebug Insoles - Fat Medium (Unisex)

Artikelnummer: 518207A

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek35 3/43738 1/3
Färg
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Icebug Insoles - Fat Medium är en ortopediskt utformad sula med extra dämpning. Sulan har en gjuten form, men har en flexibilitet som främjar fotens naturliga rörelsemönster. Sulan har ett ordentligt stöd för hålfoten och en droppformad framfotspelott. Mediumsulan ger mellanhögt stöd.

   Icebug Insoles Fat High är till för dig som söker maximal dämpning i kombination med ett ordentligt stöd. Dessa sulor passar i de flesta skor med löstagbar innersula. Sulan är 5 mm tjock. 

   För att passa olika höga fotvalv finns fotbädden i tre varianter – Low, Medium och High.

   Intrimmning
   - Lägg den innersula som ska ersättas ovanpå Icebug Insoles och linjera i hälen.
   - Rita konturen med en tunn penna. Se till att linjen går lika långt från mitten på båda sidor av Icebug Insoles (pelotten – upphöjningen bakom framfoten – ska vara centrerad när sulan är tillklippt).
   - Klipp bort överflödigt material med en sax. Det är i den främre grå delen – framför det svarta materialet – som eventuell trimning behöver göras. Bakom det börjar Icebug Insoles att gå upp, och då ryms den i skon. Trimma försiktigt, så att inte för mycket klipps bort. Det är bättre att börja med att klippa för lite.
   - Prova Icebug Insoles i skon.
   - Trimma bort mer om det behövs och prova igen. Fortsätt tills sulan passar i skon.

  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Framfotspelott: Ja
   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Mellanhögt stöd i fotvalvet: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.

   Icebug används idag av världseliten inom mulitsport och orientering, men har även blivit ett måste på vinterns promenader. Skorna passar utmärkt för långa promenader oavsett om underlaget är snö eller is. Icebugs vinterskor är mjuka, lätta och framförallt varma. Har du någonson upplevt känslan av grepp finns det ingen återvändå till att halka omkring. Shoemed har ett stort utbud av skor från Icebug både på Shoemed.se och i butiken i centrala Stockholm.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Icebug Insoles - Fat High (Unisex)

Ortopediskt utformad sula med framfotspelott och hålfotsstöd

500 kr
Icebug Eli RB9X Promenadsko - Blå (Unisex)
Promenadsko med luftig överdel och yttersula i gummi
1500 kr
Icebug Metro2 M BUGrip Vinterkänga - Svart (Herr)
Vinterkänga med inbyggda broddar.
2400 kr
Icebug Eli RB9X Promenadsko - Grön (Unisex)
Promenadsko med luftig överdel och yttersula i gummi
1500 kr

Senast visade

Icebug Insoles - Fat Medium (Unisex)

Ortopediskt utformad sula med framfotspelott och hålfotsstöd

500 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.