Joya IQ SR Mjuktoffel - Svart (Unisex)

Artikelnummer: 548sli

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek39 2/340 1/34141 2/3
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Joya IQ SR är en mjuktoffel med reglerbar hälrem. Remmen går även att vända så att den istället ligger över vristen om man inte vill ha den i hälen.

   IQ SR har en antihalksula vilket gör att denna sko passar alldeles utmärkt som arbetssko för dig som arbetar som kock eller kallskänka, eller t.ex. inom vård och omsorg. Den har en väldigt mjuk och stötdämpande sula som avlastar rygg och leder. Det är en rymlig modell som passar en normal- till lite bredare fot med normalhög vrist.

   Dessa skor har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

   Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bra att bära för personer med ryggproblem.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   ESD: Ja
   Hälrem: Ja
   Skinn: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • Joya verkar för att, genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder.

   Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren.

   Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat är särskilt bra för ryggen.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Joya Dynamo III SR Promenadsko - Svart (Dam)
Kraftigt stötdämpande promenadsko med antihalksula
2395 kr
Joya Electra SR Promenadsko - Svart (Dam)
Lätt och luftig antihalksko med oslagbar dämpning
2395 kr
Joya IQ SR Mjuktoffel - Svart (Unisex)
Mjuktoffel med oslagbar svikt och antihalksula
2095 kr
Joya Mustang II Dressad sko - Svart (Herr)
Dressad herrsko med oslagbar stötdämpning
2095 kr

Senast visade

Joya IQ SR Mjuktoffel - Svart (Unisex)
Mjuktoffel med oslagbar svikt och antihalksula
2095 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.