✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Rohde 6683-90 - Svart (Herr) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Mjuktofflor / Herr hos shoemed.se (6683-90-r)

Rohde 6683-90 - Svart (Herr)

Art nr:
6683-90-r
Bred vidd: Ja
Lättvikt: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Erich Rohde GmbH är en tysk skotillverkare som började sin produktionsresa med eget garveri. Idag har man huvudkontor i tyska Schwalmstadt, medan produktionen ligger utbredd i Europa. Med över 3200 anställda är Rohde en av Europas största skotillverkare. Rohde sandaler passar de flesta fötter och kommer med olika ovandelar och fotbäddar. Sandalerna har en lätt uppbyggnad för att passa så många fötter som möjligt. För dig som söker en prisvärd sandal för hemmabruk eller arbete, så är Rohde ett utmärkt alternativ.
Rohde 6683-90 en lätt och mjuk toffel i skinn. ovandelen i skinn har en liten öppning över vristen och en reglerbar rem som går att ställa om för att få bättre passform. Remmen har ett spänne som går att ställa om. Innersulan är täckt i mocka och har en skön dämpning. Innersulan går dessutom att byta ut mot egna fotbäddar.

Denna sko är foträt i tåboxen och passar en bredare fot med normalhög vrist.

Rohde 6683-90 är en modell som passar både som arbetssko inom t.ex. vård och omsorg eller inom andra yrkesgrupper där man behöver en sko med täckande ovandel, men också som en toffel för hemmabruk.

Denna toffel är dessutom vad man kallar för lättviktare.
Storlek4142
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: