Sanita Animal Zebra Mjuktoffel - Mönstrad (Dam)

Artikelnummer: 101592038-72

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek36373839404142
FärgMONSTRAD
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Sanita Animal Zebra - Den klassiska mjuktoffeln från Sanita finns i många olika utföranden. Dessa mjuktofflor har det traditionella utseendet av en träsko, men med en helt oslagbar komfort.

   Den mjuka fotbädden i Sanita Animal Zebra är anatomiskt uppbyggd i hålfoten för att ge en skön avlastning och minska pronation. Ovandelen i skinn är slät och lätt att göra rent oavsett om man arbetar inom vård och omsorg eller inom gastronomi. Den är även vattenavvisande.

   Just denna variant kommer i en mönstrad version.

   Yttersulan på skorna är tillverkad i PU, vilket ger en riktigt bra stötupptagning, samtidigt som skorna känns stabila i varje steg. Sulan är både oljebeständig och har antihalkegenskaper. Sulan är även något rundad framtill under tårna, vilket ger ett bekvämt rullande avslut i varje steg man tar.

   Hälremmen är vändbar och blir en dekorativ detalj över vristen, när den inte används för att hålla hälen på plats. En hälrem ger mer stadga och är ett bra hjälpmedel som säkrar att tofflorna håller foten på plats när man är på språng. Hälremmen går att reglera efter behov tack vare ett enkelt spänne.

   Förutom ovannämnda egenskaper så är dessa mjuktofflor även antistatiska.

   Vi rekommenderar dessa mjuktofflor för både arbete och fritid. De är normala i lästen och en ordentligt rundad tåbox som ger plats åt alla tår på höjden och på bredden.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Antihalk : Ja
   Antistatisk A (100 k? - 1000 M?): Ja
   Oljebeständig sula FO: Ja
  • Om varumärket
  • Sanita kommer från Danmark och bär på över 100 års erfarenhet. All produktion ligger lokalt i Europa, men huvudkontoret ligger fokuserat i Danmark. I sortimentet hittar man olika typer av arbetsskor med olika specialfunktioner såsom stålhätta, oljebeständiga sulor och ESD funktion. På Sanita är komfort i kombination med, slitstarka, bekväma och säkra arbetsskor ledorden.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Sanita Duty Open Mjuktoffel - Svart (Unisex)
Utmärkt passform i mjuktoffel från Sanita
1150 kr
Sanita Bronzit S3 ESD Skyddskänga - Svart (Unisex)
Skyddskänga med S-Lock snörningssystem och tåskydd i komposit
fr. 1869 kr
Sanita Diamond Mjuktoffel - Svart (Dam)
REA
Stabil mjuktoffel med skimrande detaljer
512.50 kr 1025 kr
Sanita Pastel Mjuktoffel- Blå (Unisex)
Stabil mjuktoffel med hälrem
950 kr

Senast visade

Sanita Animal Zebra Mjuktoffel - Mönstrad (Dam)
Stabil mjuktoffel med vändbar hälrem
1025 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.