✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Fredrika - Svart (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (F204231004)
Fredrika - Svart (Dam)

Fredrika - Svart (Dam)

Art nr:
F204231004
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 

Fredrika är en lätt och smidig sandal med tre reglerbara remmar över foten.

Remmarna har ett tygfoder närmast foten, medan det är nubuck på utsidan. Denna sandal sitter bra på en smal- till normalbred fot tack vare att remmarna går upp en bit över vristen. Fotbädden är i skinn och ger en bra dämpning för den som både går och står mycket om dagarna.

Fredrika är baserad på en gammal klassiker från Scholl, nämligen Whisper. Scholl Whisper har utgått sedan länge, men för den som vill ha något på fötterna som är likvärdigt, så är Fredrika det närmaste man kan komma.

Dessa sandaler fungerar utmärkt för hemmabruk, men även som arbetssandaler för dig som står och går mycket på jobbet. 

Storlek3938404142
FärgSvart
Frakt:
Finns i fler färger
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: