Scholl Jump Next Toffel - Blå (Unisex)

Artikelnummer: 15147443-09-837

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek36373839404142444546
FärgBLA
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Scholl Jump Next är en lättviktstoffel med EVA sula. Sulan är fylld med små luftbubblor vilket ger skorna en otrolig lätthet, fantastiskt stötdämpning och smidighet på ett sportigt sätt.
    
   Den anatomiskt uppbyggda innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar, men den har en ordentlig uppbyggnad i hålfoten för dig som söker den typen av avlastning. Ovandelen i mesh täcker framfoten, men är tunn och luftig.
    
   Scholl Jump Next är normalhög över vristen och har två resår på sidorna om vristen för enklare insteg samt bättre flexibilitet. Scholl Jump Next passar en smal- till normalbred fot.
    
   Innersulan är utvecklad för att ge ett bra stöd för hålfoten och du känner igen den i flera modeller från Scholl. Tekniken kallas för Biomechanics och ger avlastning i hålfoten, vilket förebygger felbelastning av knän och leder samt överpronation. En anatomiskt uppbyggd fotbädd kan ge en bra avlastning vid. t.ex. hälsporre.
    
   Dessa tofflor kan användas som fritidskor eller inneskor för hemmabruk, men passar utmärkt inom vård och omsorg eller inom skola.
    
   Tvättbara i 30 grader.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
   Ventilerande ovandel: Ja
  • Om varumärket
  • Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl.

   I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Scholl Rio 22 Special Sandal - Mörkbrun (Dam)
REA
Biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd, reglerbara spännen
665 kr 950 kr
Scholl Airbase Sandal - Svart (Unisex)
REA
Biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
840 kr 1050 kr
Scholl Galaxy Jacquard Sneaker - Svart (Dam)

Nyhet

Svarta sneakers i textil, löstagbar innersula
1495 kr
Scholl Filippa Sandal - Brun (Dam)
Sandal med uppbyggd fotbädd, två justerbara remmar och ovandel i mjukt skinn
950 kr

Senast visade

Scholl Jump Next Toffel - Blå (Unisex)
Anatomiskt uppbyggd toffel
1000 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.