✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Moldava Wedge AD - Svart (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (Scholl-Moldava-Wedge)
Scholl Moldava Wedge AD - Svart (Dam)

Scholl Moldava Wedge AD - Svart (Dam)

Art nr:
Scholl-Moldava-Wedge
Fetläder: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 

Scholl Moldava Wedge är en klassisk sandal med bra uppbyggd fotbädd. 

Den har Scholls Bioprint Adapta-fotbädd som ger stöd i hålfoten och kring tårna. De två remmarna över foten med justerbara spännen gör att sandalen sitter bra på foten. Sulan är något högre i hälen än under framfoten.

Sandalen har bra stötdämpning och passar för både inom- och utomhusbruk.

Storlek3738394041
FärgSvart
Frakt:
Finns i fler färger
Scholl Moldava - Svart (Herr)
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: