Scholl Monterey 2 Straps Sandal - Svart (Dam)

Artikelnummer: F302611004

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek36383940
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Scholl Monterey 2 Straps är ett par anatomiskt uppbygda sandaler från Scholl med Bioprint-fotbädd. Det ger en fotriktig och skön komfort, idealisk för vardagströtta fötter.

   Remmarna är i läder med kardborre och dekorativa, guldfärgade metallspännen. Sandalerna är designade för att reducera de påfrestningar som våra fötter dagligen utsätts för, exempelvis på jobbet eller när vi generellt står och går mycket. Fötterna behöver både stabilitet, stöd och dämpning, vilket de får i Scholls sandaler.

   Fotbädden består av en kork- och gummiblandning och ger en flexibel komfort som låter foten röra sig naturligt, samtidigt som fotbädden ser till att foten håller sig i rätt ställning, för att minska belastning på leder.

   Passar till: perfekt sandal att bära som innetoffla för hemmabruk eller som semestertofflor men även om du står mycket på jobbet.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Kardborreknäppning: Ja
   Skinn: Ja
  • Om varumärket
  • Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl.

   I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Scholl Moldava Wedge AD - Röd (Dam)
Biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
900 kr
Scholl Rio AD Sandal - Brun (Dam)
Biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
950 kr
Scholl Ystad Sandal - Brun (Dam)
Biosandal med två reglerbara spännen och anatomiskt uppbyggd fotbädd
950 kr
Scholl Galaxy Sporty Promenadsko - Vit (Dam)
REA
Lätt sneaker med stickad ovandel och grovt sulmönster
895 kr 1350 kr

Senast visade

Scholl Monterey 2 Straps Sandal - Svart (Dam)
Anatomiska sandaler med Bioprint-fotbädd
1100 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.