✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Sika Optimax - Svart (Unisex) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Skyddsskor / Herr hos shoemed.se (SVART_5703617095036_172r)
Sika Optimax - Svart (Unisex)

Sika Optimax - Svart (Unisex)

Art nr:
SVART_5703617095036_172r
Antihalk : Ja
Oljebeständig sula FO: Ja
Skinn: Ja
Vattenavisande: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
Sika Footwear utvecklar, tillverkar och levererar skor till arbetande människor. Från sjuksköterskan med 12-timmarspasset till entreprenören som bygger vägar och broar. Behoven varierar, men en sak gäller för dem alla; Skorna ska både passa fötterna och det arbete som utförs!
Sika Optimax är en lätt och bekväm snörsko.

Med perforeing på sidan, för hög andningsförmåga, och en stötabsorberande inläggssula i antibakteriell material passar denna sko bla till de som arbetar inom sjukvård, service och rengörning och restarurang. 

Iläggssulan är svettabsorberande och håller därför dina fötter torra och luktfria under arbetsdagen. Likaså gäller detta innerfordret som transporterar svett och andas.

Ovandelen av skon är utrustad med ett vattenavvisande starkt läder som andas (Permair®). Den har en robust sulkonstruktion som ger skon en viss stabilititet och minimerar risken för vrickskador. 

Skyddsklass: EN ISO 20347:2012

Passar till: Sjukhus och vård, hotell, restaurang och catering (HORECA), service och rengöring, läkemedelsindustrin samt livsmedelsindustrin.
Storlek4042434446
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: