Visa mer
Visa mindre

Shoemeds vårevent i Stockholm

Tid: 27:e - 28:e april, kl. 11:00-18:00

Plats: Odengatan 33, Stockholm


Vad kan du förvänta dig?

Äntligen är våren här! Vi på Shoemed vill därför bjuda in dig till vår butik på Odengatan 33 i Stockholm där vi ordnar med en vårkampanj i två dagar.

Vi bjuder på 15% på ALLA våra skor i butiken. Förutom att vi har en kampanj på hela vårt sortiment kommer vi att bjuda på fina goodiebags vid köp av ett par skor (först till kvarn är det som gäller) och så har vi ordnat en kul tävling med möjlighet till att vinna ett par valfria skor från Schollsortimentet.

På första dagen av våreventet, onsdagen den 27 april, kommer vi att få besök av en Schollsäljare som kommer att kunna ge råd och hjälpa dig i dina val av skor.

Upptäck våra nya modeller för säsongen eller fynda i vårt stora sortiment av bekväma och fotriktiga promenadskor, sandaler och sneakers! Vi har modeller från varumärken som Ecco, Rieker, Birkenstock, Scholl och Skechers och många fler.

Följ oss på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad. @ShoemedSverige

Varmt välkomna!

/Teamet på Shoemed

Filtrera nedan:
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.