New Balance

New Balance grundades början på 1900-talet i Boston, USA som ett skoproducerande företag med inriktning på hålfotsstöd. Under 1970-talet utvecklades företaget ytterligare. Genom att arbeta med skor med bra egenskaper, så som hålfotsstöd och bra dämpning så har man lyckats få kunder inom både idrottsvärlden och polisen samt andra serviceyrken. New Balance har alltid lagt stor vikt på att få fram olika vidder och storlekar för att passa alla typer av fötter.

New Balance

New Balance tillverkar bekväma skor som passar bra till både promenader och löpning. Skorna är perfekt för den som söker en sko med maximal stabilitet. New Balance tillverkar skor med och utan Gore-Tex membran. Gore-Tex håller vätan ute, men låter fötterna andas och skapar ett skönare klimat i skorna. Skorna har optimal stötdämpning både i hälen och under resten av foten vilket gör att den passar bra för längre promenader och tillfällen då du står och går mycket.

New Balance hos Shoemed.se

Hos oss på Shoemed hittar du ett noga utvalda skor från New Balance, där vi tagit in våra absoluta favoriter för dina fötter. Har du några funderingar över New Balance så kontakta vår kundtjänst för råd eller besök vår butik på Odengatan 33 i centrala Stockholm. På Shoemed.se handlar du tryggt och du har alltid 30 dagars öppet köp. Beställ dina New Balance skor online på Shoemed.se så skickar vi dom så fort vi kan eller så hämtar du ut dom i butik redan idag.
Visa mer
Visa mindre
Logotyp New Balance
Filtrera nedan:
Visar 1-1 av 1 artiklar
Sortera:
New Balance MW840BK2 4E Sneaker - Svart (Herr)
Lätt promenadsko i skinn med extra bred vidd
0 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.