Solid Gear

Solid Gear är ett högkvalitativt varumärke inom segmentet skyddsskor. Varumärket har bevisat att skyddsskor inte behöver vara tunga och otympliga, utan tvärtom smidiga som en traditionell sportssko. Med stor satsning på nya tekniker och väletablerade material såsom VIBRAM®, GORE-TEX® och CORDURA® med flera, har man tagit fram kollektioner med slitstarka attribut och ett starkt DNA som grundar sig inom sportsektorn.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-6 av 6 artiklar
Sortera:
Solid Gear Bravo GTX Skyddskänga - Svart (Unisex)
Skyddsklassad känga med glasfibertåhätta
3125 kr
Solid Gear Evolution Skyddssko - Svart (Unisex)
Skyddsklassad yrkessko med sömlös ovandel
2100 kr
Solid Gear Helium 2.0 Skyddssko - Svart (Unisex)
Skyddsklassad yrkessko med ventilerande ovandel
2000 kr
Solid Gear OPF Footbed High Helsula - Svart (Unisex)
Inläggssulan med god komfort och andningsförmåga - high helsula
600 kr
Solid Gear OPF Footbed Low Helsula - Svart (Unisex)
Inläggssulan med god komfort och andningsförmåga - low helsula
600 kr
Solid Gear Vent Skyddssko - Svart (Unisex)
Skyddsklassad lättviktare med BOA®-snörning
2445 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.