Företagskund

Vi vill göra det enkelt för både små och stora företag att handla sina arbetsskor hos oss. Vår idé är att ni som arbetsgivare ska slippa krånglig hantering och administration. Alla prisuppgifter på hemsidan är angivna med moms, vid en order hos oss är momsen specificerad på både följesedel och faktura.  

Vi skickar ordern direkt till arbetsplatsen för 150 kronor inklusive moms (120 kronor exklusive moms).

Är ni flera på arbetsplatsen och vill beställa ett större antal skor? Vill ni få information om vilka skor som passar er eller teckna ett förmånligt avtal med oss som er skoleverantör? Mejla oss då på kundtjanst@shoemed.se så tar vi kontakt med er.


Våra kunder
Vi har skor för de flesta branscher. Många av våra företagskunder arbetar inom vård och omsorg, hotell och restaurang eller som servicepersonal ombord på till exempel tåg eller flyg. Hittar ni inte de skor ni söker, kontakta oss så kan vi se över möjligheterna att hitta skor som passar just era önskemål. Vi skickar gärna ut informationsmaterial om vårt sortiment och olika modeller anpassade efter er verksamhet.

Kommuner och landsting
Kommuner och landsting är också välkomna att handla hos oss. Denna typ av organisationsnummer går dock inte igenom vår automatiska fakturakontroll. Arbetar du på en arbetsplats som hör till en kommun eller landsting och vill beställa skor via företaget, mejla oss er order så hjälper vi er att lägga in den manuellt.


Vid eventuella frågor om företagsorder så är ni alltid välkomna att kontakta oss på kundtjanst@shoemed.se eller 08-730 00 84.Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.