Joha

Här hittar du ullstrumpor från danska tillverkaren JOHA. JOHA ullstrumpor består av 90% ull, är tunna och kommer i neutrala färger som passar de flesta. JOHA är främst kända för en sak: sin höga kvalitet på sitt sortiment. JOHA arbetar endast med material och färgning som är ekologisk och miljövänlig och som tål att tvättas om och om och om igen. Den stora nyckeln till JOHAs framgång är en tidlös, skandinavisk design i kombination med kvalitet av absolut högsta standard. JOHA har idag sitt huvudkontor i Sunds, Danmark.

Joha är en av Skandinaviens största tillverkare av underkläder och yllestrumpor gjorda av ull och bomull. Företaget grundades 1963 och drivs idag på samma sätt som det gjorde för 50 år sedan. Det är med en kompromisslös kvalitet, den bästa ullen och utsökt design som Joha har lyckats så bra på den skandinaviska marknaden. Joha var det första företaget som producerade ylleunderkläder för barn och har under de senaste 35 åren varit bland de ledande varumärken på den europeiska marknaden. Joha har valt att använda den bästa merinoullen av absolut högsta kvalitet som tål att användas och tvättas om och om igen.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-4 av 4 artiklar
Sortera:
Joha Ullstrumpor - Beige (Unisex)
Ullstrumpor i 90% ull
130 kr
Joha Ullstrumpor - Grå (Unisex)
Ullstrumpor i 90% ull
130 kr
Joha Ullstrumpor - Marinblå (Unisex)
130 kr
Joha Ullstrumpor - Svart (Unisex)
Ullstrumpor i 90% ull
130 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.