Adidas Terrex AX3 Beta Mid Känga - Svart (Unisex)

Artikelnummer: G26524

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek46 2/345 1/34848 2/349 1/34644 2/34447 1/343 1/342 2/341 1/34040 2/34238 2/339 1/3
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Adidas Terrex AX3 Beta Mid är en känga med mellanhögt skaft. Dessa kängor är lätta och smidiga viktmässigt, samtidigt som de ger en väldigt bra stabilitet i varje steg. Snörningen gör det möjligt att anpassa passformen över vristen över önskemål.

   Ovandelen är fodrad med PrimaLoft, ett lättviktsfoder som  inte adderar vikt till kängorna, men som ger en mycket behaglig värmande funktion. 
   Adidas Terrex AX3 Beta Mid är utmärkt känga för vinterhalvåret. Ovandelen har en bra slitstyrka vilket gör att kängorna passar för användning både i natur och stadsmiljö.

   Mellansulan i EVA ge ren väldigt bra sviktkänsla i varje steg samt att innersulan i textil är löstagbar och går att byta ut mot en mer uppbyggd fotbädd om man önskar. Adidas Terrex AX3 Beta Mid

   Yttersulan på Adidas Terrex AX3 Beta Mid är en Continentalsula. Den har mycket greppvänliga egenskaper i våta som torra miljöer. Sulmönstret är kraftigt och bidrar till ett mycket bra grepp på ojämna underlag.

   Vi rekommenderar dessa vinterkängor från Adidas både som arbetsskor och fritidsskor.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   EVA: Ja
   Greppvänlig sula: Ja
  • Om varumärket
  • Adidas grundades i slutet av 1940-talet av Adi Dassler. Företaget var först med att tillverka skruvdobbar till fotbollsskor, något som bidrog till att revolutionera fotbollsskorna och göra Adidas till världsledande inom sportskobranschen.

   Idag har Adidas två fokusområden, original och performance. Original är deras modeller i retro- och originalutförande, och performance är Adidas olika modeller med ett mer modernt utseende.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Adidas Terrex Swift R2 Mid Känga - Svart (Unisex)
Lätt och smidig promandkänga med Gore-Tex
1800 kr
Adidas Terrex Swift R2 GTX Sneakers - Svart (Unisex)
Stabil promenadsko med Continentalsula och Gore-Tex
1600 kr
Adidas X9000L3 M Sneakers - Svart (Herr)
Smidig promenadsko med Boost-sula i framfoten
1400 kr
Adidas Kaptir 2.0 Sneakers - Svart (Herr)
Sportig promenadsko med ovandel i mesh och mjuk dämpning
950 kr

Senast visade

Adidas Terrex AX3 Beta Mid Känga - Svart (Unisex)
Stabil halvkänga med foder från PrimaLoft
1300 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.