Ara Osaka Kardborreskor - Svart (Dam)

Artikelnummer: 1234579-01
1400 kr

Tidigare lägsta pris

1400 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3737.538.541384039
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Ara Osaka Kardborreskor är ett par sköna och lätta promenadskor.

   Dessa Araskor erbjuder en kombination av ett mjukt ovanmaterial, en flexibel yttersula och en mjuk, vadderad innersula. Tack vare denna bekväma sk Highsoft-funktion, erbjuds det en behaglig känsla av välbefinnande vid varje steg.

   Insidan av skon är fodrad med andningsbar frotté som ger ett behagligt fotklimat. Skon har även en utbytbar innersula och kan ersättas med andra innersulor. Man kan enkelt ta av och på skon med hjälp av kardborrebandet.

   Tack vare den generösa bredden har fötterna tillräckligt med utrymme och är inte förträngda. Den sportiga kilsulan bildar en fin kontrast till den feminina stilen. Tack vare dess halkbeständiga egenskaper är skon den perfekta vardagens följeslagare.

   Passar till: bra promenadsko i stan och kan bäras på jobbet och på fritiden.

  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Kardborreknäppning: Ja
   Skinn: Ja
  • Om varumärket
  • Ara är ett familjeägt tyskt varumärke som funnits sedan 1949. Redan från början har Aras mål varit att erbjuda skor som sitter bra och håller länge. Ara är främst kända för att erbjuda en bredd av moderiktiga skor av hög kvalitet som samtidigt är anpassade efter människans fot och kropp, detta för att ge bra stöd och minska slitage på kroppen.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Ara Coutyard 2.0 Promenadsko - Vit (Dam)
REA
Promenadskor i läder med snörning
1062.50 kr 1250 kr
Ara Osaka-Sport Känga - Svart (Dam)
REA
Sportig snörkänga i skinn med dragkedja på sidan
1360 kr 1600 kr
Ara Zurich Kilklacksko - Svart (Dam)
REA
Kilklacksko i skinn och mjuk innersula
1190 kr 1400 kr
Ara Sylt Sandal - Rosa (Dam)
REA
Sandaler med två justerbara remmar (kardborrestängning) i mjukt läder
850 kr 1000 kr

Senast visade

Ara Osaka Kardborreskor - Svart (Dam)
REA
Promenadsko med kardborreband och bred läst
1190 kr 1400 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.