✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Båstad Mig BOA - Svart (Unisex) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Skyddskor / Herr hos shoemed.se (100736-r)

Båstad Mig BOA - Svart (Unisex)

Art nr:
100736-r
Antihalk : Ja
Boa snörning: Ja
ESD - gränsvärdena 100 kOHM - 35 MOHM: Ja
Skyddsstålhätta Aluminium: Ja
Stötdämpande sula: Ja

Grundidén för varumärket kom efter en vandringsresa i Monitor i USA Nevada. Tanken på att skapa skyddsklassade skor som inte följer traditionella mönster rotades där och då.

Monitor är ett varumärke som tänker utanför boxen designmässigt och skapandet av sportigare skyddsskor är ett faktum. Funktionalitet, komfort och säkerhet kombineras med noga utvalda material som ger en lång hållbarhet. Skorna ska prestera maximalt i krävande miljöer där design inte får kompromissa slitstyrka och fothälsa. Monitor är ett av Skandinaviens ledande varumärken på skyddsklassade yrkesskor.  

Monitor MIG är en klassad skyddssko för yrkesområden där säkerhet och komfort är första prioritet, t.ex. inom bygg och industri, transport eller köksmiljö.

Ovandelen i textil är mjuk och följsam samtidigt som tåboxen är täckt med ett gummi på utsidan för bättre slitstyrka och hållbarhet när man stöter i med foten och diverse situationer. Monitor MIG har en skyddande tåhätta i aluminium och är bred i lästen. Ovandelen regleras tack vare en specialsnörning som kallas BOA. Det är en teknisk lösning som alternativ till traditionell snörning. En BOA snörning skruvar åt snörena över vristen och ger en jämn åtsnörning över foten. Monitor MIG har en mellansula i EVA som är ett lätt och dämpande material, medan slitsulan är tillverkad i ett slittåligt gummi. Skorna har dessutom spiktrampskydd.

Kort och gott är Monitor MIG en prisvärd skyddssko. Det är inte den lättaste skon viktmässigt, men inte heller den tyngsta på marknaden.

EN ISO 20345:2011 S3 SRC HRO

Storlek3637383942434445
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: