Båstad Mig BOA - Svart (Unisex)

Artikelnummer:

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek36374245
FärgSvart
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Monitor MIG är en klassad skyddssko för yrkesområden där säkerhet och komfort är första prioritet, t.ex. inom bygg och industri, transport eller köksmiljö.

   Ovandelen i textil är mjuk och följsam samtidigt som tåboxen är täckt med ett gummi på utsidan för bättre slitstyrka och hållbarhet när man stöter i med foten och diverse situationer. Monitor MIG har en skyddande tåhätta i aluminium och är bred i lästen. Ovandelen regleras tack vare en specialsnörning som kallas BOA. Det är en teknisk lösning som alternativ till traditionell snörning. En BOA snörning skruvar åt snörena över vristen och ger en jämn åtsnörning över foten. Monitor MIG har en mellansula i EVA som är ett lätt och dämpande material, medan slitsulan är tillverkad i ett slittåligt gummi. Skorna har dessutom spiktrampskydd.

   Kort och gott är Monitor MIG en prisvärd skyddssko. Det är inte den lättaste skon viktmässigt, men inte heller den tyngsta på marknaden.

   EN ISO 20345:2011 S3 SRC HRO

  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Antihalk : Ja
   Boa snörning: Ja
   ESD: Ja
   Skyddsstålhätta Aluminium: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • Monitor är ett svenskt varumärke som på kort tid har blivit en av Skandinaviens ledande tillverkare av skyddsskor. Grundidén för varumärket kom efter en vandringsresa i Monitor, i USA Nevada. Tanken på att skapa skyddsklassade skor som inte följer traditionella mönster rotades där och då.

   Monitor är ett varumärke som tänker utanför boxen designmässigt och har velat skapa en sportigare version av skyddsskor. Funktionalitet, komfort och säkerhet kombineras med noga utvalda material som ger en lång hållbarhet. Skorna ska prestera maximalt i krävande miljöer där design inte får kompromissa med slitstyrka och fothälsa.

   Monitor är ett av Skandinaviens ledande varumärken på skyddsklassade yrkesskor.

    

  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Monitor Ymer Skyddssko - Svart (Unisex)
Mjuktoffel med stålhätta och antihalksula
800 kr
Monitor Clip Gummistövel - Grön (Unisex)
Gummistövel tillverkad i PVC
350 kr
Monitor Radar Skyddssandal - Svart (Unisex)
Skyddssandal med tåhättan i komposit och mjukt spikskydd
1200 kr
Monitor Denver Skyddssko - Svart (Unisex)
Skyddssko med spiktrampsskydd och ståltåhätta
650 kr

Senast visade

Båstad Mig BOA - Svart (Unisex)
Skyddssko med BOA-snörning
1900 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.