✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Arizona ESD, Smal läst, Sandal - Svart (Unisex) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Labbskor / Herr hos shoemed.se (SVART_4052001200121_089r)
Birkenstock Arizona ESD, Smal läst, Sandal - Svart (Unisex)

Birkenstock Arizona ESD, Smal läst, Sandal - Svart (Unisex)

Art nr:
SVART_4052001200121_089r
ESD: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Arizona ESD är en sandal med en klassisk korkfotbädd och bra uppbyggnad anpassad för arbete.

Sandalen är ESD-klassad med bra stötdämpande egenskaper och stöd för hålfoten. Innersulan är av mocka som känns skönt för fötterna och ser till att foten inte blir för varm. De t
vå remmarna med justerbara spännen ger bra passform och ser till att sandalen sitter bra på foten.

Ovandelen är av Birko-flor, ett lättskött slitstarkt konstmaterial. Materialet ser ut som läder, kan torkas av med en fuktad trasa och är fodrad med bomullsfilt för bra komfort. Den här modellen har en yttersula i räfflad microgummi. Denna är i smal läst vilket passar för dig med smalare till normala fötter.

De här sandalerna passar utmärkt för alla yrken där man behöver en bekväm, slittålig och stötdämpande sandal med ESD-funktion. 

Certifierad: ESD - gränsvärdena 100 kOHM - 35 MOHM
Storlek3940413842363544
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: